Collecties

Ons aanbod producten bestaat uit alle denkbare kledingitems geschikt voor alle weersomstandigheden. Maar voor veel kledingstukken kan ook nog eens een keuze worden gemaakt uit verschillende collecties. De combinatiemogelijkheden van kledingstukken in verschillende uitvoeringen zijn hierdoor enorm en biedt een passende oplossing voor de specifieke wensen of eisen van iedere individuele sporter. Kwalitatief qua afwerking is iedere collectie gelijk. Het verschil tussen de diverse type shirts, broeken, jassen wordt bepaald door het gebruik van verschillende stoffen, de extra opties en de vorm van de panelen waaruit een kledingitem is opgebouwd.

Het is aan u als sporter om de ideale combinatie samen te stellen. Liever een wat luxere broek en een eenvoudiger shirt? Of een zomerset van het hoogste niveau gecombineerd met een basis winterjas? Dat kan! Wij helpen u uiteraard graag bij de selectie van het kleding pakket dat het best bij uw wensen en uw budget past!

Custom

De term ‘Custom’ heeft voor ons maar één betekenis: op maat gemaakt volgens uw eisen en wensen. In kwaliteit waarborgen we dat door de vele keuzes die er in de brede collecties en verschillende kledingitems gemaakt kunnen worden. In ontwerp door nauwelijks grenzen te hanteren aan uw eigen creativiteit. Elke kleur, elk logo, iedere tekst, ieder ontwerp is mogelijk. Gebaseerd op een bestaand ontwerp of volledig ontstaan in een creatief brein. Onze Italiaanse ontwerpers ondersteunen u daar zo veel mogelijk in en werken uw ideeën graag uit. Tot in detail!