Offerte

Voor onze collecties maken wij gebruik van de kleding van Bicycle Line, rechtstreeks uit het fietshart van Italië. Daar wordt een uniek ontwerp gemaakt  en ook de productie vindt voor het grootste gedeelte  in Italië plaats. We prijzen ons gelukkig met de uitstekende samenwerking met Bicycle Line. Ons goede contact uit zich in korte lijnen en een goede controle op het productieproces. We bewaken de  kwaliteit van afwerking, maar ook de afhandeling en verzending van uw order. De kracht van Bicycle Line zit hem met name in de vele mogelijkheden om te komen tot een set kleding die helemaal aansluit bij uw wensen. Voor groepen van 2 tot 10000 personen.

Geïnteresseerd?

We beseffen dat de vele mogelijkheden het u als klant moeilijk kan maken om tot een goede keuze te komen. De getoonde items en hun specificaties op deze website geven al veel informatie. Maar het is niet meer dan normaal dat u vragen heeft om te komen tot de juiste keuze. Of wellicht hebben wij nog vragen om te komen tot een goed advies.

De meest eenvoudige manier is om ons een mail te sturen met hierin de codes van de kledingstukken en de aantallen die u wenst. Deze codes vind u bij ieder kledingstuk bij de rubriek producten op deze website. Wij zullen u eventueel aanvullende vragen per mail stellen. Uiteindelijk ontvangt u van ons een offerte met hierin alle prijzen, staffelkortingen, voorwaarden, mogelijkheden en onze werkwijze rondom ontwerpen, passen, bestellen en leveren van uw teamkleding.

Aanvullend aan de offerteaanvraag kunnen wij eventueel voorbeelden van de kleding opsturen, dat kan uiteraard helpen bij het maken van de juiste keuzes en het beoordelen van de kwaliteit van de kleding.

In overleg organiseren wij ook een of meerdere pasavonden op een door u gekozen locatie.

Neem contact op en wij laten je zo snel mogelijk iets horen

Neem contact op en wij laten zo snel mogelijk iets horen.

Heeft u een informatieve vraag voorafgaand aan een eventuele offerteaanvraag, stel ze gerust via go@cyclefashioncauberg.com, of telefonisch via nummer +31 (0)6 11 95 78 72. U kunt ons op dit mobiele nummer uiteraard ook een WhatsApp-bericht sturen voor een korte vraag.

Formulier ingevuld?

Heeft u de offerte-aanvraag ingediend? Dan gaan we als volgt te werk:

Stap 1

Na ontvangst van uw mail bekijken we of we voldoende informatie hebben om uw offerte op te stellen. Wanneer nodig nemen we contact op voor aanvullende informatie.

Stap 2

U ontvangt de offerte, met toelichting, per mail. Wanneer er vragen zijn, staan we uiteraard voor u klaar.

Stap 3

Al onze offertes zijn geheel vrijblijvend. Nadat u de offerte besproken heeft, vernemen we graag of deze akkoord is. Wanneer de offerte niet helemaal aan de verwachtingen voldoet, horen we graag wat we kunnen betekenen om u tóch tevreden te stellen.