Over ons

Als fanatieke fietsers weten wij als geen ander hoe kleding kan bijdragen aan het plezier en voor degene die daar naar op zoek zijn, de prestatie bij het fietsen. Dat komt ook tot uiting in onze slogan. Dress.Ride.Perform.

Cycle Fashion Cauberg

Service

Service zoals u die van ons gewend bent: vanaf het eerste contact tot en met levering en nazorg.

R

Italiaanse fabrikant

Jarenlange uitstekende samenwerking met Bicycle Line in Italië.

Fanatieke fietsers

Met onze liefde voor de wielersport weten we als geen ander wat voor u belangrijk is.

Wellicht kent u Cycle Fashion Cauberg nog van onze winkel in wielerkleding en accessoires, onder aan de Cauberg in Valkenburg, Limburg, Nederland.  Al voor en uiteraard ook tijdens onze jaren in de fysieke winkel waren we actief op het gebied van teamkleding. Het adviseren, samenstellen en uiteindelijk (laten) produceren van bedrukte teamkleding voor wielerteams, bedrijven en evenementen. En we kunnen met een gerust hart zeggen, mede door onze jarenlange winkelervaring, dat we inmiddels een schat aan ervaring hebben inzake wielerkleding in zijn algemeenheid en de producten van teamkleding in het bijzonder. Al een groot aantal jaren werken we samen met Bicycle Line uit Italië. Een fabriek die reeds 2 generaties hoogwaardige wieler- en loopkleding levert. Niet alleen volgens eigen ontwerp van wielerteams, maar ook middels vaste collecties voor winkels.  Waarvan het ontwerp volledig en de productie voor het grootste gedeelte in Italië plaatsvindt.

Bicycle Line

De eerste jaren hebben we gewerkt via een distributeur van Bicycle Line kleding, maar sinds 2018 bestaat er enkel een rechtstreekse lijn met de fabriek in Italië. Door dat directe contact ligt de focus van Cycle Fashion Cauberg nog meer op het hele proces rondom de kleding. Met maximale inspanning van ontwerp tot uiteindelijke levering, laten we het hele proces voor de klant zo soepel mogelijk verlopen. Die focus is mogelijk omdat de kwaliteit van de Bicycle Line kleding geen issue is. Van recreatieve fietser tot topatleet, Bicycle Line biedt het hele gamma met een continue hoogwaardige kwaliteit, in stoffen en afwerking. Het levende bewijs is dat momenteel de profploeg Neri Sottoli – Selle Italia – KTM met Giovanni Visconti in de gelederen in Bicycle Line kleding rond rijdt.

Van design tot levering

Nieuwe teamkleding bestaat niet alleen uit productie. Dat is voor u als klant nog het meest eenvoudige onderdeel, volledig verzorgt door Bicycle Line. Onze toegevoegde waarde bewijzen we juist in de fases voor en na de productie. Dat begint bij het ontwerp, waarbij we samen met u en de grafisch ontwerpers in Italië, zoeken naar een definitief design. Rekening houdend met de mogelijkheden en de verschillende maten van de kleding. We geven vanuit onze eigen ervaring als wielrenner advies over de samenstelling van uw kledingpakket, ondersteund door beschikbare samples. Maar ook begeleiden wij passessies en adviseren daarbij of zorgen wij, indien gewenst, dat uw levering per lid wordt verpakt. Kortom: we willen u maximaal ontzorgen gedurende het hele proces.

Productieproces

Als fanatieke fietsers weten we hoe kleding kan bijdragen aan het plezier en voor degene die daar naar op zoek zijn, de prestatie bij het fietsen. Dat komt tot uiting in onze slogan. Dress.Ride.Perform.

Het onderzoek naar nieuwe stoffen en technologieën, de steeds groter wordende studie van ergonomische dynamiek en de voortdurende samenwerking met atleten van verschillende niveaus om hun diverse behoeften te identificeren, vertegenwoordigen de sterke punten van Bicycle Line om kleding aan te bieden die de prestaties kan verbeteren met een kenmerkende Italiaanse stijl en design. Van het R & D-lab tot het designkantoor, van maatwerk tot productie, van kledingcontrole tot eindverpakking, Bicycle Line beheert de hele productieketen, het garanderen van de kwaliteit en betrouwbaarheid die nodig zijn voor technische kleding die voldoet aan de belangrijkste eisen van lichtheid, ademend vermogen, uithoudingsvermogen, comfort en aerodynamica.

Kortom, bent u op zoek naar goede kleding voor uw team, uw event of als promotiemateriaal voor uw bedrijf, en wilt u ook een goede ondersteuning bij het ontwerp en de productie? Kijk dan rustig rond op onze website waar u alle basis informatie over de kleding vindt, maar ook over hoe wij werken en de weg van ontwerp naar levering en nazorg doorlopen.

En uiteraard staat vragen vrij, onze contactgegevens vindt u hier of stuur een bericht naar go@cyclefashioncauberg.com.

We hopen al onze oude en nieuwe klanten snel weer ergens te ontmoeten, digitaal of ,nog fijner op de weg!

Sportieve fietsgroeten,

Ruud en Bianca Baurmann-Robberts